У Львові стартував «теплий» сезон

Читать на русском
У Львові сьогодні, 22 жовтня, розпочинається опалювальний сезон у житловому секторі та для інших категорій споживачів.

Від сьогодні, 22 жовтня, із 6:00 у Львові розпочали опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Наскільки подорожчають газ, світло та опалення в найближчі чотири рокиЯкщо прогноз Мінекономрозвитку справдиться, то ціни на газ у 2018 році зростуть на 18 відсотків, що призведе до подорожчання світла й тепла. Ми вирішили з'ясувати, наскільки зростання тарифів за комуналку встигатиме за збільшенням мінімальної зарплати.

«В опалювальному сезоні 2018/2019 ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до більш ніж 1600 житлових будинків, 198 освітніх та 46 медичних закладів. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення до 524 житлових будинків, 42 закладів освіти та 6 медичних установ», – повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак.

Попередньо опалення планували ввімкнути тижнем раніше, проте середньодобова температура повітря повинна бути меншою за 8 градусів тепла. Також цього тижня у Львові ввімкнули опалення всім освітнім закладам.

Нагадаємо, в Києві житлові будинки розпочали підключати до опалення 20 жовтня. Станом на кінець минулого тижня було підключені 163 лікарні, 282 школи та 458 дитячих садків.

До цього стало відомо, що опалювальний сезон розпочався у Вінниці. Включення системи центрального теплопостачання відбуватиметься поетапно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: