Неділя в зоні ООС: 8 обстрілів, троє поранених

Читать на русском
Протягом ночі і дня неділі, 21 жовтня, бойовики на Донбасі 8 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі один раз із застосуванням забороненого мінськими угодами озброєння.

Протягом ночі і дня неділі, 21 жовтня, бойовики на Донбасі 8 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі один раз із застосуванням забороненого мінськими угодами озброєння.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 жовтняСитуація на сході країни станом на 21 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС) та інформує про наявність санітарних втрат у рядах ВСУ - трьох поранених військових, пише «Слово і Діло».

«На жаль, не вдалося уникнути санітарних втрат - троє українських воїнів зі складу Об'єднаних сил отримали поранення», - йдеться у зведенні штабу ООС станом на 18.00 неділі, 21 жовтня. При цьому в зведенні не уточнюються обставини події, що призвели до поранення трьох військових.

У штабі ООС відзначають, що в порівнянні з минулою добою дещо загострилася ситуація на луганському напрямку, де опорні пункти ЗСУ поблизу Кримського були обстріляні з мінометів 82-го калібру, а українські позиції у м.Щастя піддалися обстрілу зі стрілецької зброї.

«Загалом, ворог відкривав прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил у районах населених пунктів Щастя, Кримське, Попасна, Шуми, Піски, Маринка, Тарамчук, Красногорівка. У разі загрози життю і здоров'ю особового складу командири приймали рішення на відкриття вогню... Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об'єднаних сил», - йдеться в звіті.

Раніше на Донбасі бойовики застосували протитанкову ракету.

Також нагадаємо, Червоний Хрест направив на Донбас гуманітарку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: