У «Борисполі» через затримку рейсу застрягли 200 пасажирів

Читать на русском
Рейс BAY2023 авіакомпанії Bravo Airways, який мав вилетіти до єгипетського курорту Шарм-еш-Шейх ще о 3 годині 18 жовтня.

В аеропорту Бориспіль затримується рейс BAY2023 авіакомпанії Bravo Airways, який мав вилетіти до єгипетського курорту Шарм-еш-Шейх ще о 3:00 18 жовтня.

Як передає «Слово і Діло», про це в четвер, 18 жовтня, пише ТСН із посиланням на пасажирку рейсу Юлію Морозову.

За її словами, рейс авіакомпанії Bravo Airways мав вилетіти до єгипетського курорту Шарм-еш-Шейх ще о 3:00 18 жовтня. Пасажирів посадили на літак, однак згодом оголосили про технічну несправність і вивели всіх назад.

«Нас завели до літака, завели двигуни, провели інструктаж і потім командир екіпажу оголосив про технічну несправність літака. Це було о третій годині ночі. Потім до нас виходили представники аеропорту й сказали, що літак тестується й виліт буде о 6, потім о 9, потім о 10. Востаннє сказали, що літак не готовий», – розповіла Юлія.

Телефони авіакомпанії Bravo Airways не відповідають. Однак на Facebook-сторінці компанії коротко повідомили, що причина затримки рейсів – комерційна.

За даними ЗМІ, це не єдиний літак Bravo Airways у Шарм-еш-Шейх, який затримується сьогодні – не вилетів рейс YB 2025, призначений на 13:50. Зараз на інформаційному табло з'явилася інформація про те, що рейс очікується лише о 14:50.

Раніше з єгипетського курорту Хургада не могли вилетіти до Києва близько 150 туристів.

Також повідомлялося, що українські туристи 18 годин чекали вильоту з турецької Анталії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: