Українські туристи застрягли в Італії

Читать на русском
Авіакомпанія YanAir повідомила про технічні проблеми, у зв'язку з чим вдруге перенесений виліт до Одеси.

Дві доби українські туристи не можуть вилетіти з італійського Реміні в Одесу.

Як інформує «Слово і Діло», авіарейс ANR5992, який 1 серпня повинна була виконати компанія YanAir, перенесений на 3 серпня, повідомляє туроператор Join Up в четвер, 2 серпня.

Також перенесений день вильоту рейсу ANR5991 у зворотному напрямку - Одеса - Ріміні. Відзначається, що рейси відкладено через якихось технічних причин, про які повідомили в авіакомпанії.

«Вивізний рейс для туристів Join Up з Ріміні в Одесу запланований на 3 серпня. На час затримки рейсу ANR5992 туроператор надав туристам проживання з харчуванням у готелях на курортах Ріміні і Річчоне та забезпечить трансфер з готелів до нового часу вильоту», - відзначили в прес- службі туроператора.

При цьому не вказано, скільки туристів знаходяться в аеропорту Ріміні.

Також Join Up вирішила скоротити напрямок Одеса - Ріміні, щоб знизити навантаження на партнерські авіакомпанії. Туристи можуть перебронювати напрямок за скасованими турами місце і дату вильоту. Якщо ж туристи відмовляться від туру, їм компенсують 100% вартості путівки.

«Туристам рейсу ANR5991 з Одеси компанія також запропонувала варіант вильоту в Ріміні з Києва 8 серпня», - повідомив туроператор.

Минулого тижня понад 200 туристів з України застрягли в єгипетському курортному місті Хургада.

Українці не змогли вилетіти до Львова вранці 28 липня, тому що зламався літак. Новий лайнер прибув до Єгипту лише наступного дня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: