«Укрзалізниця» оголосила тендер на купівлю цукерок Roshen

Читать на русском
Укрзалізниця оголосила тендер на купівлю 1400 шоколадок, зокрема, брендів Roshen та Elegance, і різних цукерок більш ніж на 375 тис. гривень.

Укрзалізниця оголосила тендер на купівлю 1400 шоколадок, зокрема, брендів Roshen та Elegance, 200 упаковок какао-порошку і 1680 кілограм різних цукерок на загальну суму 375,46 тис. гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 17 жовтня, повідомляє з посиланням на систему електронних держзакупівель Prozorro агентство УНІАН.

Відповідно до тендерної документації, поставка товарів повинна бути здійснена до 31 грудня.

Також планується закупити 200 коробок цукерок Рафаелло і 200 коробок Есферо Крема, а також по 150 кілограм цукерок: Чорнослив у шоколаді, Спарта і Курага з горіхами.

Крім того, за другим тендером, який був оголошений 12 жовтня, планується витратити 2,5 млн гривень на закупівлю 400 штук чоловічих і 400 жіночих наручних годинників з логотипом і написом Від правління Укрзалізниці.

Раніше філія Укрзалізниці схвалила закупівлю фанери на 14 мільйонів гривень російського виробника. Тендер виграла фірма з ознаками фіктивності.

Нагадаємо, нещодавно Укрзалізниця потрапила в скандал через закупівлю значків «Почесний залізничник» у Російської залізниці.

Пізніше стало відомо про те, що філія Укрзалізниці уклала договір на купівлю електромагнітних реле російської компанії на суму 10,443 млн грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: