Стало відомо про нові закупівлі «Укрзалізниці» в Росії

Читать на русском
Філія УЗ уклала договір на купівлю електромагнітних реле російської компанії на суму 10,443 млн грн.

Укрзалізниця купуватиме в Камишловського електротехнічного заводу, розташованого в Свердловській області, електромагнітні реле.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 31 липня, повідомляє УНІАН.

Відзначається, що безпосередньо закупівлями займатиметься філія Укрзалізниці із закупівель «Центр забезпечення виробництва» за результатами тендеру, проведеного через систему електронних державних закупівель Prozorro.

Згідно з повідомленням у системі електронних держзакупівель Prozorro, філія Укрзалізниці уклала цей договір 26 липня з компанією Смарт Ексим, яка представляє харківську компанію Т.С.О, що є офіційним представником акціонерного товариства Желдоравтоматизація, яка своєю чергою є дилером продукції акціонерного товариства Об'єднані електротехнічні заводи (Елтеза), розміщеного в Росії.

Виробником електромагнітних реле для Укрзалізниці буде філія акціонерного товариства Елтеза - Камишловський електротехнічний завод, який розташований в місті Камишлов Свердловської області (Російська Федерація).

Договір купівлі-продажу підписав заступник директора філії Укрзалізниця із закупівель Центр забезпечення виробництва Андрій Лапін і ще один заступник директора ЦОП Олексій Онісімюк.

Нагадаємо, напередодні Укрзалізниця потрапила в скандал через закупівлі значків «Почесний залізничник» у Российких железных дорог.

У зв'язку з цим Турчинов запропонував ввести кримінальну відповідальність за держзакупівлі в Росії.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: