Радари TruCam: підрахували, скільки адмінпротоколів уже складено

Читать на русском
В Україні в понеділок, 15 жовтня, закінчився пілотний проект, при якому водіїв, які перевищують швидкість, не штрафували, а усно попереджали про наслідки таких дій.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції НПУ Олексій Білошицький розповів, скільки адміністративних протоколів за порушення швидкісного режиму допоміг скласти TruCam за добу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію Білошицького на сторінці в соцмережі.

Радари TruCam: як ловитимуть і штрафуватимуть порушників ПДРВ Україні на дорогах у тестовому режимі почали працювати радари TruCam. Як працюють пристрої, розбиралися з експертами.

«Настає першої день повноцінного застосування TruCam і ось вона - уперта статистика: за денну зміну 16 жовтня складено 231 адміністративний матеріал за порушення швидкісного режиму», - написав він.

Також він пояснив, що більшість приладів TruCam застосовується на трасах, тому що саме там автомобілі їздять із найбільшою швидкістю.

«Тому наше головне завдання - не залучити до відповідальності, а попередити можливе правопорушення і знизити кількість постраждалих в місцях, де ДТП відбуваються частіше», - написав він.

В Україні в понеділок, 15 жовтня, закінчився пілотний проект, при якому водіїв, які перевищують швидкість, не штрафували, а усно попереджали про наслідки таких дій. З 16 жовтня поліція почала застосовувати штрафні санкції.

Раніше повідомлялося, що на ряді вулиць Києва дозволять рух зі швидкістю до 80 кілометрів на годину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: