На низці вулиць Києва дозволять рух зі швидкістю до 80 кілометрів за годину

Читать на русском
Ділянки не мають наземних пішохідних переходів і перетинів транспортних потоків у одному рівні.

У Києві в період із 1 квітня до 1 листопада на 17 вулицях дозволили швидкість руху до 80 км/год.

Як пише «Слово і Діло», відповідне рішення у вівторок, 9 жовтня, затвердила Київська міська рада.

Коли на українських дорогах з'являться камери відеофіксації порушень ПДРВ Україні планують встановити більше камер відеофіксації, ніж у Польщі. Однак реалізація цього проекту гальмується двома факторами.

У міськраді також зауважили, що зазначені 17 доріг пристосовані для інтенсивного трафіку.

«Для комфорту та зручності водіїв ми визначили перелік автодоріг, де в період із 1 квітня до 1 листопада можна рухатися зі швидкістю до 80 кілометрів за годину ... Ці 17 ділянок є пристосованими для більш інтенсивного трафіку, тому що не мають наземних пішохідних переходів і перетинів транспортних потоків в одному рівні. За швидкості 80 кілометрів за годину водій може контролювати дорожню ситуацію, а пропускна здатність столичних доріг зберігається на нинішньому рівні», – зазначив заступник міського голови-секретар Київради Володимир Прокопів.

Нагадаємо, в Україні з понеділка, 8 жовтня, в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення патрульні поліцейські почнуть використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів – пристрої вимірювання швидкості TruCam.

З 8 до 15 жовтня радари TruCam для контролю швидкості працюватимуть у пілотному режимі, в цей період водіїв не штрафуватимуть за перевищення швидкості.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: