У Криму вибухнув коледж, є загиблі (доповнено)

Читать на русском

Унаслідок вибуху газу в коледжі в Керчі, за попередніми даними, загинули десять людей, ще 50 постраждали.   Як пише «Слово і Діло», про це інформує «Кримінформ» із посиланням на Кримський республіканський центр медицини катастроф.

Як зазначається, на місце події виїхали п'ять бригад швидкої допомоги з Керчі й кілька бригад медиків із найближчих населених пунктів.

За деякими даними, в навчальному закладі стався вибух газу.

«За попередніми даними, в одному з приміщень стався вибух і кілька ударів. Точна кількість загиблих встановлюється, постраждалих багато», – сказало джерело ТАСС.

На місці працюють бригади швидкої допомоги, поліція, рятувальники та пожежники.

Очевидці повідомляють, що величезна кількість машин вирушила в напрямку коледжу. Крім того, значна кількість машин реанімації вже прибула з коледжу до міської лікарні.

За даними служби швидкої допомоги, в результаті вибуху постраждали близько 10 осіб. «За попередніми даними, постраждалих близько 10 осіб, евакуйовані 20», – сказав співрозмовник агентства.

Лікарі очікують надходження ще близько 50 осіб після вибуху в технікумі в Керчі, 18 уже перебувають у лікарні, повідомили в приймальному відділенні Клінічної лікарні №1 міста Керч.

Керченський політехнічний коледж – державна бюджетна освітня установа, його засновником є російське Міністерство освіти Криму. Згідно з даними сайту установи, тут готують фахівців середньої ланки та кваліфікованих робітників, службовців, у тому числі кухарів, зварювальників, бухгалтерів, технологів, перукарів.

Нагадаємо, викид невідомої речовини стався на півночі Криму в ніч на 24 серпня. Після цього на дахах будинків і листі дерев з'явився наліт маслянистого кольору з жовтуватим відтінком.

Пізніше стало відомо, що викид забруднюючих речовин у повітря стався на кримському заводі «Титан».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: