В Україні збільшать витрати на закупівлю та модернізацію військової техніки

Читать на русском
В уряді назвали суму витрат на модернізацію і закупівлю військової техніки, яку планують закласти в держбюджет-2019.

Майже до 17 млрд грн уряд планує довести витрати на модернізацію і закупівлю військової техніки в державному бюджеті на 2019 рік.

Про це у вівторок, 16 жовтня, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів, пише «Слово і Діло».

Броня та ракети: що отримає армія в 2018 роціУ попередні два роки Збройні сили мали серйозні проблеми з виконанням державного оборонного замовлення.

«Щоб підвищити обороноздатність нашої армії, уряд стабільно збільшує витрати на закупівлю і модернізацію військової техніки. У проекті бюджету-2019 для Міноборони на фінансування відповідної видаткової статті закладено майже 17 млрд грн», - йдеться в повідомленні.

При цьому в Кабміні наголосили, що зазначена сума на 612,7 млн ​​грн перевищує витрати, передбачені на цей вид діяльності в 2018 році.

Раніше Збройні сили України отримали партію модернізованих танків Т-80 і Т-64БВ, БТР-4 нового покоління, а також військову вантажну техніку.

Також повідомлялося, що Житомирський бронетанковий завод модернізував бронетранспортер БТР-70. Машина отримала назву БТР-70Д (GM) і вперше демонструється під час виставки Зброя та безпека в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: