Бойовики за день 9 разів обстріляли позиції ЗСУ, є поранені

Читать на русском
Бойовики упродовж поточної доби з 07:00 до 18:00 9 разів відкривали вогонь по позиціям українських військових в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Бойовики упродовж поточної доби з 07:00 до 18:00 9 разів відкривали вогонь по позиціям українських військових в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

В ході бойових дій двоє військовослужбовців отримали поранення, передає «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу ООС в Facebook.

Зазначається, що тричі бойовики застосовували озброєння, заборонене мінськими угодами.

«Вдень бойовики відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Новотошківське, Шуми, Невельське, Мар'їнка, Новотроїцьке, Гнутове, Водяне та Лебединське», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, опорні пункти наших військ поблизу Шумів, Гнутового та Лебединського були обстріляні з мінометів 82-го калібру. Крім того, по позиціях біля Лебединського ворог вів вогонь зі ствольної артилерії калібру 122 мм.

«В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення», - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, у зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу поранення отримали двоє військових.

Противник 5 жовтня 19 разів відкривав вогонь по позиціях українських військових.

В останньому звіті місії ОБСЄ йдеться про те, що бойовики на Донбасі продовжують перешкоджати роботі спостерігачів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: