Зведення штабу ООС 12 жовтня: 27 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Протягом минулого дня, 11 жовтня, терористи на Донбасі 27 раз порушили режим тиші, при цьому 10 разів застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Протягом минулого дня, 11 жовтня, терористи на Донбасі 27 раз порушили режим тиші, при цьому 10 разів застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 11 жовтняСитуація на сході країни станом на 11 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районі населених пунктів Кримське, Новозванівка, Троїцьке, Луганське, Світлодарськ, Красногорівка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкино», - заявили в штабі.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Луганське, Чермалик та Лебединське противник обстрілював з мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля Луганського, Світлодарська та Гнутового вів вогонь з мінометів калібру 82 мм. По захисникам Водяного окупанти застосовували озброєння бойових машин піхоти.

За даними розвідки, за минулу добу було знищено двох бойовиків російсько-окупаційних військ і шестеро поранені.

З півночі ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї тричі обстріляв позиції наших армійців поблизу населених пунктів Мар'їнка, Тарамчук і Гнутове. Важке озброєння не застосовувалося.

Раніше президент Петро Порошенко дав військовим на Донбасі важливий наказ.

Також нагадаємо, на Донбасі бойовики продовжують обстрілювати українські позиції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: