Спостерігачі місії ОБСЄ повідомили про поранення дитини в голову на Донбасі

Читать на русском
Хлопчик був доправлений до лікарні Первомайська з пораненнями м'яких тканин голови. Лікарі наклали йому шви.

У населеному пункті Золоте-5, який розташований за 58 кілометрів на захід від тимчасово непідконтрольного Луганська, хлопчик дев'яти років отримав уламкове поранення в голову.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба спеціального моніторингової місії ОБСЄ в своєму звіті за 9 жовтня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 11 жовтняСитуація на сході країни станом на 11 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Жінка віком 40-49 років повідомила СММ, що хлопчик отримав уламкове поранення в голову під час обстрілу ввечері 7 жовтня», – йдеться в повідомленні.

Вона додала, що також були пошкоджені три будинки.

У лікарні Первомайська медпрацівники повідомили спостерігачам, що 7 жовтня до них доправили дитину із Золотого-5 із пораненнями м'яких тканин голови й у лікарні їй наклали шви.

«З міркувань безпеки спостерігачі не змогли потрапити до цього району, щоб поспілкуватися з хлопчиком або його батьками», – зазначили в ОСБЕ.

А в Мічуріному (61 км на південь від Донецька) спостерігачі дізналися, що в результаті вибуху, що стався 24 вересня, чоловік 55 років позбувся лівої ступні.

Нагадаємо, 30 вересня в «ДНР» троє дітей загинули й одна дитина була поранена в результаті вибуху міни під Горлівкою в Донецькій області.

Раніше повідомлялося, що за сім місяців 2018 року на Донбасі постраждав 341 мирний житель. При цьому 59 людей загинули й 282 були поранені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: