Порошенко дав військовим на Донбасі важливий наказ

Читать на русском
Президент Петро Порошенко наказав військовим на Донбасі в якості вогню у відповідь застосовувати всі сили і засоби.

Президент Петро Порошенко наказав військовим на Донбасі в якості вогню у відповідь застосовувати всі сили і засоби.

Про це він заявив у четвер, 11 жовтня, на зустрічі з командирами бригад Збройних сил, Нацгвардії і Держприкордонслужби в рамках робочої поїздки в Хмельницьку область, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що на Донбасі буде розгорнута миротворча операціяСказано 22 червня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Треба бути готовими до будь-яких сценаріїв - як до оборони, так і до ефективного контрнаступу. Ми не повинні піддаватися на провокації в районі проведення операції Об'єднаних сил, однак дозволяю і наказую застосовувати всі підлеглі вам сили і засоби в якості відповідного вогню для збереження життя наших людей», - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що його вимога - не здавати жодного шматочка української землі, але при цьому зберегти кожного українського воїна.

«Ми не маємо права воювати радянськими методами, коли перемога досягалася ціною численних втрат. Армія повинна воювати не числом, не великий кров'ю, а якістю і професіоналізмом», - зазначив президент.

Як повідомлялося, за минулу добу на Донбасі загинули четверо українських військовослужбовців. Ще один боєць загинув в ході бойових дій вдень раніше.

Також Порошенко розповів, скільки складів для боєприпасів побудують в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: