На акції під МВС активісти побилися з поліцією

Читать на русском
Під МВС сталася сутичка. Одна людина отримала поранення. Також невідомі облили журналістку телеканалу NewsOne кефіром. Це сталося поки Сергій Мазур та група депутатів зайшли до будівлі міністерства.

На акції під Міністерством внутрішніх справ сталася сутичка. Одна людина отримала поранення.

Як пише «Слово і Діло», за словами пораненого, він постраждав від удару правоохоронця, повідомляє «Укрінформ».

Координатору С14 повідомили про підозруУ поліції повідомляють, що одному з учасників нападу на табір циган у Києві на Лисій горі оголошено про підозру за фактом хуліганства.

Сьогодні активіст Сергій Мазур, до квартири якого вночі кинули гранату, та група депутатів зайшли до будівлі МВС на зустріч із силовиками.

Також на акції під МВС невідомі облили журналістку телеканалу NewsOne кефіром. Після інциденту нападники намагалися втекти з місця події. Одного з нападників начебто затримали, а інший, який представився Борисом Олійником із ГО «Невідомий патріот», стверджує, що його поранили правоохоронці.

Як пишуть ЗМІ, під будівлею МВС перебувають до 50 активістів, дехто в балаклавах. Рух транспорту вулицею Богомольця перекритий. Будівлю МВС охороняють кілька десятків правоохоронців.

Раніше стало відомо, що в ніч на 10 жовтня в Борисполі у вікно квартири координатора організації С14 Сергія Мазура кинули гранату. Самого Сергія Мазура не було вдома, від вибуху постраждав його батько, який втратив багато крові.

Поліція кваліфікувала вибух у квартирі координатора організації С14 Сергія Мазура як замах на вбивство.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: