Радикали з С14 напали на російський центр в Києві

Читать на русском
Нападники близько години громили приміщення Росспівробітництва на Подолі. Вони розписали приміщення гаслами і розбили експозицію пам'яті Шаляпіна.

Радикали з націоналістичної організації С14 в суботу, 17 лютого, увірвалися в будівлю Росспівробітництва в Києві на Подолі по вулиці Борисоглібській, 2.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Страна.

Очевидці розповіли виданню, що під час захоплення у приміщенні перебували діти з театральної студії, які репетирували п'єсу Ревізор. Всього в будівлі в той момент знаходилося близько 100 дорослих і дітей.

Поліція прибула за викликом і перебувала в будівлі, але, незважаючи на це, радикали продовжували зламувати двері за допомогою болгарки.

Також повідомляється, що вони розписали приміщення Росспівробітництва гаслами і розбили експозицію пам'яті Шаляпіна, яка була виставлена ​​в одному із приміщень.

Після години погрому радикали залишили приміщення.

Самі радикали на своїй сторінці у Facebook написали: «Акція закінчилася. «Сувеніри» знищили. ФСБ не місце в Україні».

Нагадаємо, 8 січня активісти С14 пікетували Києво-Печерську лавру. Під час спілкування з ними очільник Лаври зробив ряд заяв. Зокрема, митрополит Павло заявив про те, що Крим «ніколи не був українським», а УПЦ МП - це не що інше, як РПЦ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: