Підозрюваний НАБУ заступник міністра оборони отримав матдопомогу

Читать на русском
Заступник керівника Міністерства оборони Ігор Павловський отримав матеріальну допомогу для оздоровлення.

Підозрюваний детективами НАБУ та прокурорами САП заступник міністра оборони Ігор Павловський у причетності до розтрати 149 мільйонів гривень отримав майже 50 тисяч гривень матеріальної допомоги.

Відповідне повідомлення про зміну майнового стану він подав до реєстру декларацій, повідомляє «Слово і Діло».

У документі вказується, що Павловський отримав 49 171 грн матеріальної допомоги для оздоровлення.

Як відомо, заступника міністра оборони підозрюють у причетності до розтрати майже 150 млн грн на закупівлю палива в ТОВ «Трейд Коммодіті». Крім Павловського, Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють директора відділу Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимира Гулєвича та працівника цього департаменту, посадову особу Департаменту внутрішнього аудиту МО, а також фактичного власника «Трейд Коммодіті» Володимира Трофименка. Також правоохоронці підозрюють директора «Трейд Коммодіті» Вадима Майка та комерційного директора фірми Володимира Гарькавого. Щодо останніх досудове розслідування ще триває.

Нагадаємо, НАБУ завершило розслідування справи паливних схем у Міноборони. Пізніше в САП прокоментували непередачу до суду паливної справи. Раніше прокуратура програла апеляцію щодо відсторонення заступника міністра оборони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: