Суд відправив під домашній арешт підозрюваного НАБУ прокурора ГПУ

Читать на русском
Підозрюваного Національним бюро працівника Генпрокуратури відправили під арешт у домашніх умовах.

Суд відправив під цілодобовий домашній арешт підозрюваного детективами НАБУ та прокурорами САП в отриманні неправомірної вигоди прокурора Генеральної прокуратури.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповів заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко.

Як відомо, 5 жовтня НАБУ затримало прокурора Департаменту нагляду за дотриманням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності Генпрокуратури. За інформацією журналіста «Слова і Діла», йдеться про прокурора Володимира Дергунова.

«Так, йому обрали запобіжний захід ще в суботу (6 жовтня – ред.). Відправили під цілодобовий домашній арешт із покладанням усіх процесуальних обов'язків, передбачених КПК України», – зазначив Кривенко.

Він додав, що прокуратура просила взяти його під варту, однак суд клопотання не задовольнив. Так, на прокурора ГПУ поклали обов'язки у вигляді здачі закордонних паспортів, носіння електронного браслета та інші.

Нагадаємо, НАБУ викрило обвинуваченого в спробі надати хабара прокурору ГПУ. Раніше суд заарештував «хабар» підозрюваного НАБУ судді з Черкас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: