Нападникам на Гусовського повідомили про підозру

Читать на русском
Крищенко заявив, що 19-ти затриманим у нападі на голову депутатської групи «Київська Команда» Сергія Гусовського повідомлено про підозру.

Начальник Головного управління Нацполіції у Києві Андрій Крищенко заявив, що 19-ти затриманим у нападі на голову депутатської групи «Київська Команда» Сергія Гусовського повідомлено про підозру.

Як пише «Слово і Діло»,про це повідомляє прес-служба столичної поліції з посиланням на Крищенка.

Напад на Гусовського: поліція затримала 19 осібЯк повідомили в поліції Києва, між групою осіб і депутатом виник конфлікт, політика облили зеленкою. 19 осіб доставили у відділення.

За його словами, їм інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Зазначається, що наразі вирішується питання щодо обрання фігурантам міри запобіжного заходу.

Крім того, Крищенко додав, що призначив службове розслідування за фактом неналежного реагування окремих поліцейських на події, що відбулися в приміщенні КМДА.

4 жовтня під час акції під Київрадою голову депутатської групи «Київська Команда» Сергія Гусовського облили зеленкою.

За фактом подій у Київраді поліцією розпочато два кримінальні провадження – про хуліганство й про опір працівнику правоохоронного органу.

6 вересня виконавчий комітет «Об’єднання «Самопоміч» виключив депутатів Київської міської ради Сергія Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука та Вадима Васильчука з членів партії.

Після цього фракція «Самопомочі» у Київраді саморозпустилася – колишні її члени створили депутатську групу «Київська команда».

А Сергій Гусовський заявив, що планує висуватися на посаду міського голови Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: