Зведення штабу ООС 4 жовтня: 21 обстріл, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 21 раз обстріляли позиції українських військових, п'ять разів застосувавши заборонене озброєння.

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 21 раз обстріляли позиції українських військових, п'ять разів застосувавши заборонене озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Луганське, Новолуганське, Піски, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 3 жовтняСитуація на сході країни станом на 3 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Кримське терористи стріляли з мінометів 120 мм калібру, а по опорних пунктах біля Луганського Новолуганське, Гнутове і Лебединського вели вогонь з мінометів калібру 82 мм. Позиції біля Кримського також були обстріляні з озброєння бойових машин піхоти.

У штабі також додали, що за минулу добу втрат серед українських військових немає. За даними розвідки, двоє бойовиків були знищені і двоє поранені.

З початку поточної доби позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку двічі були обстріляні з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед українських військових немає.

Раніше збройні сили України отримали партію модернізованих танків Т-80 і Т-64БВ, БТР-4 нового покоління, а також військову вантажну техніку.

Також нагадаємо, контрактник ЗСУ торгував саморобними вибуховими пристроями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: