Шварцнегер вперше відвідає Київ: названо дату

Читать на русском
Приїзд голлівудського актора Арнольда Шварценеггера до Києва очікується 13 жовтня. Це перший його візит до столиці України.

Американський актор і екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер 13 жовтня приїде до Києва для участі в бізнес-форумі Olerom FORUM ONE.

Про це йдеться на офіційній сторінці заходу в Facebook, передає Слово і Діло.

У серпні про можливий приїзд актора в Київ в ефірі «Сніданку з 1 + 1» повідомив мер столиці Віталій Кличко. «Я 30 липня розмовляв по Ѕкуре зі Шварценеггером. У нього був день народження. Я його привітав. Він мені сказав, що протягом наступних двох місяців приїде до Києва. Я його запросив», - розповів Кличко.

Він упевнений, що у Шварценеггера буде що йому порадити, а також артист і політик просто зможе «ознайомитися з одним з найкрасивіших міст світу».

Відзначимо також, що раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що в майбутньому має намір знову балотуватися для переобрання на пост столичного градоначальника.

Дороги, парки та дитсадки: що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян»Слово і Діло розбиралося в обіцянках столичного мера Віталія Кличка на 2018 рік. У планах – турбота про дітей і нові парки.

Крім того, він розповів про те, якою бачить українську столицю через десять років. За словами мера, до цього терміну в місті «однозначно буде метро на Троєщину, однозначно добудований Подільсько-Воскресенський міст і історична частина міста, приваблива і комфортна».

«Через десять років Київ стане європейською столицею і за якістю доріг, і за якістю медичного сервісу», - додав Кличко.

Детальніше про те, що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян» - за посиланням.

Також, аналітики порталу підвели підсумки чотирьох років роботи Кличко на посаді мера міста.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: