В Індонезії в результаті цунамі загинуло майже 400 осіб

Читать на русском
Рятувальні роботи в постраждалому районі ускладнені через відсутність електропостачання. Крім того, на основній дорозі, що веде в місто, стався зсув, і вона зараз блокована.

Жертвами цунамі, яке викликало потужний землетрус, у прибережних містах індонезійського острова Сулавесі стали понад 380 осіб.

Про це передає Reuters, пише Слово і Діло.

Понад 350 людей отримали травми. Не виключено, що кількість жертв продовжить збільшуватися, оскільки, за даними з місця події, на береговій лінії продовжують знаходити тіла загиблих. Велика кількість будинків у місті зруйнована або сильно пошкоджена.

Рятувальні роботи в постраждалому районі ускладнені через відсутність електропостачання. Крім того, на основній дорозі, що веде в місто, стався зсув, і вона зараз блокована. Відомо, що після землетрусу магнітудою 6,1, який відбувся 28 вересня, стався ряд афтершоків - були зафіксовані поштовхи магнітудою 7,5.

Нагадаємо, що землетрус магнітудою 7 балів також стався в Індонезії раніше, 5 серпня, його епіцентр знаходився в 18 кілометрах на північний схід від району Ломбок на глибині 15 кілометрів. Раніше повідомлялося про 460 загиблих.

Раніше в Індонезії через аварію автобуса загинули десятки людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: