Новий землетрус у Туреччині на північ від Стамбула

Читать на русском
Землетрус магнітудою 4,8 стався біля Стамбула. Осередок стихії залягав на глибині 6 км. Даних про потерпілих і руйнування не надходило.

Землетрус магнітудою 4,8 стався в центральній частині Туреччини. Про це повідомив Європейсько-середземноморський сейсмологічний центр.

Як пише «Слово і Діло», епіцентр перебував приблизно за 23 км на південь від міста Андирин і за 34 км на північ від міста Османіє.

Вулкан Кілауеа засипав гавайців самоцвітамиВулкан викидає в повітря зелені напівпрозорі кристали. Як з'ясували вчені, це олівін, який в чистому вигляді на Землі зустрічається рідко.

Осередок стихії залягав на глибині 6 км.

Даних про потерпілих і руйнування нема.

Нагадаємо, через землетрус на індонезійському острові Ломбок загинуло 347 людей. За даними індонезійського Агентства метеорології, клімату і геофізики, після землетрусу відчувалося 120 повторних поштовхів.

Також в Ірані сталися відразу три землетруси.

Уточнюється, що епіцентр підземних поштовхів знаходився в 76 км на захід від міста Керманшах і в 211 км на північний схід від столиці Іраку Багдада. Осередок підземних поштовхів залягав на глибині 10 км.

Відомо про не менш ніж 20 постраждалих.

Як писало «Слово і Діло», на 20 серпня в Україні прогнозується мінлива хмарність, а в Карпатах, центральних та північних областях місцями короткочасні дощі, грози.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: