Якої погоди чекати на вихідних

Читать на русском
У суботу, 29 вересня, в північних, центральних, а також західних областях України, крім Луцької та Рівненської областей, прогнозуються дощі.

Цими вихідними, 29-30 вересня, в Україні на частини території очікуються дощі, в інших областях мінлива хмарність, без опадів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише Слово і Діло

У суботу, 29 вересня, в північних, центральних, а також західних областях України, крім Луцької та Рівненської областей, прогнозуються дощі. На півдні і сході країни очікується мінлива хмарність, без опадів.

За даними синоптиків, температура вдень становитиме від +11 до +20 градусів, вночі від +7 до +12 градусів.

У Києві також очікується дощ, температура вдень від +13 до +15 градусів, вночі від +9 до +11 градусів.

Синоптики попередили про заморозки в КиєвіУже в ніч на 26 вересня температура повітря на поверхні ґрунту опуститься до 0... +5 градусів.

У неділю, 30 вересня, по всій території України очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура вдень від +13 до +20 градусів, вночі від +3 до +12 градусів.

У суботу мінлива хмарність, без опадів. Температура вдень від +13 до +15 градусів, вночі від +3 до +5 градусів.

Як повідомлялося, в цьому році другого «бабиного літа» не буде, але жителів України ще порадують теплі дні без дощів і сильного вітру.

Однак, на початку жовтня ще можливий тиждень теплої погоди, коли температура повітря підніметься до 19-21 градуса тепла.

Потім починається осінь. Стане сиро, поступово буде знижуватися температура повітря. В середині-кінці жовтня вже можливі заморозки.

Раніше «Слово і Діло» писало, що в Карпатах, на кордоні Івано-Франківської та Закарпатської областей, випав перший сніг.

Також за прогнозами в жовтні в Україні буде значне зниження температури і перші заморозки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: