ЄБРР виділив Харкову мільйони на транспорт

Читать на русском
Влада Харкова зможе оновити тролейбусний парк і придбати необхідне обладнання для ремонту.

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) та харківське комунальне підприємство «Тролейбусне депо №2» підписали кредитну угоду на 10 млн євро на закупівлю нових тролейбусів і придбання ремонтного та діагностичного обладнання.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив старший радник із зовнішніх зв'язків ЄБРР Антон Усов на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю, 28 вересня.

«Пакет фінансування включатиме кредит ЄБРР у розмірі 8 мільйонів і кредит Фонду чистих технологій у розмірі 2 мільйони євро», – написав Усов.

За повідомленнями місцевих ЗМІ з посиланням на директора КП «Тролейбусне депо №2» Дмитра Липового, умови контракту за цим проектом передбачають також фінансування з боку міста в розмірі 2 млн євро.

«У середньому десь за ціновою політикою, яка є в нас на ринку, приблизна кількість рухомого складу буде коливатися від 65 до 70 одиниць», – зазначив Липовий.

Нагадаємо, в липні 2018 року ЄБРР схвалив нову програму на 250 млн євро для підтримки приватних проектів у відновлюваній енергетиці в Україні.

Раніше повідомлялося, що ЄБРР має намір профінансувати до 30 нових проектів в Україні в 2018 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: