У Києві знову заборонили продаж алкоголю вночі

Читать на русском
Зокрема, заборонена торгівля вином, пивом (крім безалкогольного), алкогольними та слабоалкогольними напоями в МАФах і стаціонарних об'єктах торгівлі.

Київська міська рада заборонила реалізацію алкоголю в магазинах у Києві з 2. За проект відповідного рішення проголосували 77 депутатів за мінімально необхідних 61.

В Україні підняли ціни на алкогольні напої. Чому та якими будуть наслідки?Кабінет міністрів України підвищив мінімальні оптово-відпускні та роздрібні ціни на горілку та лікеро-горілчані вироби на 12,4-19,6 відсотка. Про причини та наслідки говорили експерти.

Про це повідомляється на сайті КМДА, пише «Слово і Діло».

Зокрема, заборонена торгівля вином, пивом (крім безалкогольного), алкогольними та слабоалкогольними напоями в МАФах і стаціонарних об'єктах торгівлі. Правило не поширюється на заклади ресторанного господарства – кафе, бари, заклади громадського харчування тощо.

«Всім алкогольним лобістам назло – ми сьогодні відстояли позицію киян. Зараз від 70 до 80 відсотків громадян проти нічної торгівлі алкоголем», – сказав співавтор документа, депутат Київради Владислав Михайленко.

У КМДА зазначили, що цього разу рішення не можна буде оскаржити в суді.

Раніше Кабмін підвищив ціни на алкоголь.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: