Розшукуваний директор «Трейд Коммодіті» намагався повернути контроль над фірмою

Читать на русском
Керівник фірми Трейд Коммодіті, який перебуває в розшуку, намагався повернути контроль над акціями.

Розшукуваний детективами НАБУ директор ТОВ «Трейд Коммодіті» Вадим Майко намагався повернути контроль над 100% акцій фірми, які були заарештовані й передані в управління Національного агентства з питань розшуку та менеджменту активів.

Про це йдеться в рішенні Апеляційного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

У постанові зазначається, що представник Майка адвокат Олена Сторожук подала апеляційну скаргу на рішення Солом'янського районного суду Києва про передачу в управління АРМА корпоративні права в розмірі 100% статутного капіталу «Трейд Коммодіті». Адвокат просила рішення суду першої інстанції скасувати й винести нове, яким у задоволенні клопотання детективів НАБУ відмовити.

Вивчивши та дослідивши матеріали судового провадження, суддя Тетяна Росік вирішила у відкритті провадження за апеляційною скаргою відмовити. За її словами, вказане рішення не входить до переліку тих, які можна оскаржити в апеляційному порядку.

Нагадаємо, суд дозволив НАБУ затримати розшукуваного директора «Трейд Коммодіті». Раніше за клопотанням НАБУ та САП суд передав майно топ-менеджерів «Трейд Коммодіті» в управління АРМА з другої спроби. Також комерційному директору «Трейд Коммодіті» скасували один обов'язок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: