Зведення ООС: обстріли тривають, 5 українських військових були поранені

Читать на русском
Сьогодні окупанти обстріляли позиції ОС біля Кримського з гранатометів та стрілецької зброї, втрат серед бійців ЗСУ немає.

Минулої доби бойовики 24 рази порушили режим тиші - 5 українських військових отримали поранення. Від початку поточної доби окупанти обстріляли позиції ОС біля Кримського з гранатометів та стрілецької зброї, втрат серед бійців ЗСУ немає.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Полторак обіцяє залучити миротворчу місію ООН на ДонбасСказано 15 листопада 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Катеринівка, Новолуганське, Зайцеве, Піски, Тарамчук, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине», - заявили у штабі.

Бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, з міномету калібру 82 мм обстрілювали позиції ОС поблизу населеного пункту Гнутове. У ході бойових дій 5 українських військових отримали поранення.

За даними розвідки, 2 бойовиків знищено та ще 6 поранено.

«Від початку поточної доби бойовики обстріляв позиції ОС біля Кримського з гранатометів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає», - йдеться у звіті.

Нагадаємо, Порошенко і Волкер обговорили в Нью-Йорку ситуацію на Донбасі. Також наголошувалося на необхідності негайного звільнення всіх українських заручників.

Раніше Курт Волкер заявляв, що шість країн готові відправити своїх миротворців на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: