Названі дати проведення в Україні ЗНО-2019

Читать на русском
Випускникам старшої школи здані тести будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації.

У 2019 зовнішнє незалежне оцінювання пройде з 20 травня до 12 липня.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 22 серпня №931 врегульоване проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році, йдеться в повідомленні Українського центру оцінювання якості освіти, пише «Слово і Діло».

ЗНО проходитиме з 11 навчальних предметів: українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова. Учасники мають право скласти тести з чотирьох предметів.

Випускникам старшої школи здані тести будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації. Вони мають обов'язково здати українську мову і літературу, математику або історію України і ще один предмет із переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Також наголошується, що випускники, які бажають, щоб результат оцінювання з іноземної мови був зарахований як оцінка за державну підсумкову атестацію, й вивчають цю мову на стандартному або академічному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного рівня. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного та профільного рівнів.

Раніше поліція викрила посадових осіб у фальсифікації результатів ЗНО.

Також нагадаємо, що учні поскаржилися на ЗНО з англійської мови.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: