«Опоблок» голосував у березні за кадрові призначення, хоча Вілкул обіцяв протилежне

Читать на русском
Опозиційний блок 15 березня не мав голосувати за кадрові призначення. Але, очевидно, обіцянку Вілкула чули не всі.

Фракція «Опозиційного блоку» 15 березня не мала голосувати за кадрові призначення. Таку обіцянку давав народний депутат Олександр Вілкул. Однак деякі члени політсили не втрималися й узяли участь у голосуванні.

«Опозиційний блок» не братиме участі в цьому розділі посад. «Опозиційний блок» не бере участі в цій вакханалії й розвалі держави», – заявляв Вілкул.

Вилкул обещал не голосовать за кадровые назначенияСлово і Діло

того ж дня парламент підтримав усі кадрові пропозиції парламентської більшості. Фракція «Опоблока» в результаті дала один голос за призначення Якова Смолія на посаду глави Національного банку України, жодного голосу на підтримку призначення Валерія Пацкана на посаду голови Рахункової комісії. Однак 25 із 43 депутатів фракції підтримали призначення Людмили Денісової на посаду омбудсмена. Таким чином, Вілкул провалив свою обіцянку.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Юрій Луценко повторно вніс до Верховної Ради подання про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності співголови фракції «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: