Держкомтелерадіо заборонив ввезення ще п'яти книг з РФ

Читать на русском
Держкомтелерадіо відмовив у видачі дозволів на ввезення з території РФ п’яти  книг, у яких присутні ознаки антиукраїнської пропаганди.

Держкомтелерадіо відмовив у видачі дозволів на ввезення з території РФ п’яти книг, у яких присутні ознаки антиукраїнської пропаганди, фальсифікується історія і нав’язуються імперські ідеологічні доктрини держави-агресора.

Про це повідомляє прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

Зокрема, відмовлено у наданні дозволу на ввезення двох детективних романів - Дарії Дезомбре та Тетяни Устинової, у яких героїзуються силові структури країни-агресора.

Імпортери видавничої продукції не отримали дозвіл на ввезення книги Все, что должен знать каждый образованный мальчик московського видавництва АСТ, у якій нав’язуються ідеї "русского мира", пропагуються імперські геополітичні доктрини, що передбачають об’єднання народів навколо держави-агресора.

Також відмовили у ввезенні п’яти тисяч екземплярів книги Александрова Большая книга нумерологии, у якій фальсифікується історія України, а окрема глава присвячена президенту РФ Володимиру Путіну.

Відмовлено у видачі дозволу на ввезення десяти тисяч екземплярів книги Андрея Филимонова Головастик и святые. Книга містить образливі висловлювання на адресу українців.

Раніше в Україну заборонили ще дві російські книги.

Як повідомлялося, уряд ухвалив рішення про звернення до РНБО про введення персональних санкцій проти російських видавництв.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: