Нафтопровід «Дружба» частково припинив перекачування «чорного золота»

Читать на русском
21 вересня о 23:30 надійшло повідомлення, що між селами Серники та Лани відчувається різкий запах нафтопродуктів.

Магістральний нафтопровід «Дружба» припинив перекачування нафти по двом трубопроводам через розлив нафти в Перемишлянському районі Львівської області.

Міські легенди України. Нафтопровід «Одеса-Броди»Нафтопровід «Одеса-Броди» замислювався як перспективний проект з транспортування каспійської нафти в країни Європи і зниження російського впливу на нафтову галузь України, але за 20 років усе ще не добудований повністю. «Слово і Діло» розбиралося в історії амбітного проекту.

Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на Львівську ОДА, пише «Слово і Діло».

21 вересня о 23:30 надійшло повідомлення, що між селами Серники та Лани відчувається різкий запах нафтопродуктів. Відзначається, що АТ «Укртранснафта» припинило перекачку нафти по двом трубопроводам діаметром 700 мм і 500 мм.

Пошкодження на трубі з витоком нафтопродуктів на землю було виявлено поблизу села Серники, на відстані 470 м від незаконної врізки в магістральний трубопровід діаметром 500 мм. На даний момент встановлюється площа забруднення. Крім того, аварійні бригади проводять роботи із ліквідації несанкціонованої врізки.

Нагадаємо, ціна на нафту знову близька до рубежу в 80 доларів за барель.

Також повідомлялося, що з початку вересня Україна знизила обсяг транзиту нафти в Європу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: