У Чернівецькій області п'яний водій мікроавтобуса в'їхав у вантажівку

Читать на русском
Від отриманих травм на місці аварії загинув 10-річний пасажир мікроавтобуса. Шофер і ще двоє пасажирів у віці 34 і 37 років, отримали закриті черепно-мозкові травми і множинні удари.

У Чернівецькій області п'яний водій мікроавтобуса в'їхав у припаркований «ЗІЛ», внаслідок чого загинула одна дитина, ще троє осіб постраждали.

Про це повідомляє прес-служба поліції області, пише «Слово і Діло».

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в селі Романківці Сокирянського району надійшло в поліцію 21 вересня близько 20.30. Встановлено, що мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter під кермуванням 38-річного водія в'їхав у припарковану на узбіччі вантажівку «ЗІЛ». За попередньою інформацією, водій керував транспортом напідпитку.

Від отриманих травм на місці аварії загинув 10-річний пасажир мікроавтобуса. Шофер і ще двоє пасажирів у віці 34 і 37 років, отримали закриті черепно-мозкові травми і множинні удари. Постраждалих госпіталізували в Сокирянську центральну районну лікарню. Всі вони є жителями села Романківці. Водія мікроавтобуса поліцейські затримали.

За фактом ДТП слідчі почали кримінальне провадження за статтею 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами») Кримінального кодексу України. Зараз проводиться досудове розслідування.

Також нагадаємо, в Сумській області загорівся автобус з дітьми.

Раніше поліція відреагувала на ДТП за участю автобуса у Львівській області.

{embed:radatelegram

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: