У Сумській області загорівся автобус із дітьми

Читать на русском
Під час руху загорівся моторний відсік автобуса. Діти і дорослі встигли оперативно евакуюватися, перш ніж вогонь перекинувся на салон транспортного засобу.

У Сумській області в п'ятницю, 21 вересня близько 14.00 на автодорозі біля села Штепівка Лебединського району загорівся автобус, у салоні якого знаходилися двадцять вихованців хоружівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та двоє супроводжуючих.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу поліції області.

Під час руху загорівся моторний відсік автобуса. Діти і дорослі встигли оперативно евакуюватися, перш ніж вогонь перекинувся на салон транспортного засобу. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Повідомляється, що автобус належав хоружівському центру соціально-психологічної реабілітації дітей. На ньому дітей планували доставити в один із санаторіїв області. На даний момент всі діти повернулися до Хоружівки. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції і експерти, з'ясовуються причини і обставини загоряння.

Нагадаємо, у Львівській області в ніч на 17 вересня відбулася ДТП за участю автобуса, в результаті чого загинув водій, ще 20 осіб були госпіталізовані.

Також відзначимо, поліція відреагувала на ДТП за участю автобуса у Львівській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: