Під Радою почалися зіткнення, поранений поліцейський – відео

Читать на русском

Протестувальники в балаклавах почали перелазити через паркан і йти на штурм поліції під Верховною Радою - в результаті чого виникли зіткнення.

Протувальники в балаклавах почали перелазити через паркан та йти на штурм поліції під Верховною Радою - в результаті чого виникли зіткнення.

Про це повідомляє кореспондент телеканалу 112 Україна, пише «Слово і Діло».

Стычки под Радой: В ход пошли дымовые шашки112 Украина

Протестуючі кинули в бік правоохоронців вибухову речовину, ймовірно петарду, в результаті чоловік отримав травму ноги. Йому на місці надали першу медичну допомогу - перебинтували ногу.

За словами іншого правоохоронця на місці інциденту, стан потерпілого стабільний, далі його повезуть до лікувального закладу.

Інтерфакс-Україна з посиланням на Головне управління Національної поліції в Києві повідомив, що кинули димову шашку, потім петарду. В даний час інформації про затриманих і потерпілих в поліції немає.

Відзначимо, що під Верховною Радою в четвер, 20 вересня, проходять декілька мітингів. Зокрема, представники «Нацкорпусу» вийшли на акцію протесту проти видачі добровольців із України в Росію. За різними даними зібралося близько 400 учасників політичної партії «Національний корпус» і організації «Національні дружини».

Також нагадаємо, що в Раді виступив з посланням парламентаріям президент Петро Порошенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: