Порошенко підтримав ідею законопроекту про реєстрацію агентів впливу РФ

Читать на русском
Український президент Порошенко підтримав ідею законопроекту про реєстрацію агентів впливу держави-агресора Російської Федерації.

Український президент Петро Порошенко підтримав ідею законопроекту про реєстрацію агентів впливу держави-агресора Російської Федерації.

Як пише «Слово і Діло», про це голова держави заявив під час щорічного послання у Верховній Раді України.

Звернення Порошенка до Верховної Ради: онлайн-трансляціяПрезидент України Петро Порошенко розповість в парламенті про ключові завдання внутрішньої і зовнішньої політики країни.

«Я підтримую ідею законопроекту про реєстрацію агентів впливу держави-агресора Російської Федерації», - сказав Порошенко.   Раніше, Порошенко заявив, що Україна створила армію, яка звільнила дві третини території Донбасу, локалізувала конфлікт і тримає оборону на лінії фронту, а путінський бліцкриг і план «Російська весна» - захлинулися.

Нагадаємо, президент Порошенко закликав Верховну Раду виключити норму про базування в Севастополі Чорноморського флоту Росії - щоб після повернення Україні окупованого Криму там не було російської бази.

Також під час свого послання в парламенті Порошенко закликав Раду підтримати зміни до Конституції і пообіцяв послідовно протидіяти спробам послабити санкційний тиск на РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: