Wizz Air додасть рейсів в Україну

Читать на русском
Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air збільшить частоту польотів за двома маршрутами в Україну.

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air збільшить частоту польотів за двома маршрутами в Україну в рамках оптимізації своєї діяльності в Польщі, яка передбачає закриття бази в Познані.

Як інформує «Слово і Діло», зміни набувають чинності з 30 березня 2019 року, пише галузевий портал avianews.

Wizz Air зацікавлений польотами до херсонського аеропортуУгорський лоукостер Wizz Air зацікавлений польотами до херсонського аеропорту. В авіакомпанії не уточнили можливих термінів початку такої співпраці.

У результаті цього повітряне судно Airbus A320, що звільнилося, буде перенаправлене на базу в Гданськ, яка розшириться до семи A320. Це дозволить авіаперевізнику відкрити нові маршрути з цього польського міста, а також збільшити частоту польотів за вже існуючими напрямками.

Зокрема, з 31 березня 2019 року Wizz Air збільшить частоту виконання рейсів на лінії Гданськ-Київ з двох до трьох разів на тиждень і на лінії Гданськ-Львів з двох до чотирьох разів на тиждень.

В кінці серпня в Wizz Air оголосила про намір збільшити базу в аеропорту Київ в Жулянах з трьох до чотирьох літаків з 1 березня 2019 року і відкриття п'яти нових маршрутів з Києва та Львова.

Wizz Air - найбільший лоукостер в Центральній і Східній Європі, виконує рейси з 142 аеропортів в 44 країнах. Флот авіакомпанії складається зі 100 літаків Airbus A320 і Airbus A321, розміщених на 25 базах у 14 країнах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: