Wizz Air запускає чотири нові рейси з України

Читать на русском
З кінця жовтня лоукостер запускає рейси з Харкова до Вроцлава і Гданська (Польща), а також зі Львова до Вільнюса (Литва) і Братислави (Словаччина).

Лоукостер Wizz Air в жовтні 2018 року запустить чотири нові маршрути з України. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

Як пише «Слово і Діло», згідно з повідомленням, з жовтня Wizz Air запустить чотири нових маршрути з аеропортів Львова та Харкова.

Wizz Air почне польоти з Києва до трьох європейських столицьУгорська авіакомпанія Wizz Air розмістить на своїй базі в Києві третій літак і почне польоти з Києва до Лісабона, Таллінна та Берліна.

Зокрема, з 28 жовтня запустять рейси з Харкова до Вроцлава та Гданська (Польща). Рейси виконуватимуться двічі на тиждень - по середах і неділях.

Повідомляється також, що з 29 жовтня Wizz Air запускає маршрут зі Львова до Вільнюса (Литва), рейси будуть виконуватися двічі на тиждень - по понеділках і п'ятницях.

Крім того, з 30 жовтня зі Львова запустять рейс до Братислави (Словаччина), рейси виконуватимуть тричі на тиждень - по вівторках, четвергах і суботах.

Нагадаємо, раніше Wizz Air анонсував рейс з Харкова до Лондона.

Перед цим повідомлялося, що Wizz Air відкриє чотири нові рейси з України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: