Лоукостер Wizz Air відкрив три нові рейси з Києва

Читать на русском
Найбільший європейський лоукостер Wizz Air запускає три нових маршрути з Києва – до Відня, Франкфурта-на-Майні та Берлін-Шенефельда.

Найбільший європейський лоукостер Wizz Air запускає три нових маршрути з Києва – до Відня, Франкфурта-на-Майні та Берлін-Шенефельда.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора Wizz Air Стівен Джонс, передає кореспондент ЕП.

До Києва почала літати естонська авіакомпаніяНаціональний авіаперевізник Естонії Nordica 25 квітня почне виконувати рейси з Таллінна до Міжнародного аеропорту Київ.

Польоти до столиці Австрії почнуться з 28 жовтня 2018 року, в той час як до німецьких міст лоукостер почне здійснювати рейси вже з 1 липня. Із запуском рейсу Київ–Франкфурт-на-Майні WizzAir відмовиться від польотів у Франкфурт-Хан.

Рейси здійснюватимуться щоденно. Ціна квитків стартує від 980 гривень в один бік.

Загальна кількість напрямків угорського лоукостера з Києва збільшиться з 21 до 23.

Раніше повідомлялося, що в березні 2018 року Wizz Air відкрив відразу три нові маршрути зі Львова. 25 березня лоукост відновив регулярні польоти за маршрутом Дортмунд-Львів, виконавши перший рейс за цим маршрутом за останні чотири роки.

Нагадаємо, лоукост Wizz Air із 18 червня 2018 року подвоїть частоту польотів на лінії Львів-Берлін із двох до чотирьох на тиждень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: