Wizz Air анонсував новий рейс до Лондона

Читать на русском
Українські пасажири, які планують відвідати Великобританію, вже можуть бронювати квитки на сайті компанії за цінами від 20 євро.

Угорський лоукостер Wizz Air з 13 листопада нинішнього року виконуватиме рейси з Харкова до лондонського аеропорту Лутон.

Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії у вівторок, 31 липня, пише «Слово і Діло».

Wizz Air запустив авіарейс з України до ЛондонаАвіаперевізник Wizz Air у вівторок, 1 травня, відновив прямий рейс за маршрутом Львів-Лондон.

Рейси виконуватимуться тричі на тиждень - по вівторках, четвергах і суботах. Українські пасажири, які планують відвідати Великобританію, вже можуть бронювати квитки на сайті компанії за цінами від 609 гривень (близько 20 євро).

Крім відкриття нових маршрутів до/з Харкова, Wizz Air також розмістила третій літак Airbus A320 на своїй київській базі і розширила мережу маршрутів зі Львова в Дортмунд, Гданськ, Катовіце і Лондон.

У повідомленні наголошується, що Wizz Air запропонує понад 180 тисяч посадочних місць на рейсах до/з України у 2019 році.

Раніше в Wizz Air переплутали Київ із Кишиневом, анонсувавши два нових рейси з української столиці. Пізніше з'ясувалося, що це географічний ляп.

Також стало відомо, що авіакомпанія Air Moldova відкриває рейси Кишинів - Київ. Вартість квитків складе 69 євро в одному напрямку.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: