Зведення штабу ООС 18 вересня: 21 обстріл, втрат немає

Читать на русском
Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 82 мм були обстріляні позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Лебединське.

За минулу добу 17 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 21 раз обстріляли позиції українських військових, двічі застосувавши заборонене озброєння.

Як особливий статус Донбасу став елементом торгів?Волкер вважає, що Україна повинна продовжити закон про особливий статус Донбасу, щоб не порушувати Мінські угоди. При цьому, РФ взагалі не слідує Мінську. Більше про ситуацію, знають експерти.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Луганське, Світлодарськ, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкино, пише «Слово і Діло».

Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 82 мм були обстріляні позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Лебединське. Опорні пункти українських військ біля Павлопіля терористи обстріляли з міномета 120 мм калібру.

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 вересняСитуація на сході країни станом на 17 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У штабі також додали, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, одного бойовика знищили, ще один був поранений. З початку поточної доби, 18 вересня, терористи тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Лебединське і Водяне. Бойовики застосували великока ліберні кулемети і стрілецьку зброю. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, Волкер закликає продовжити закон про статус Донбасу.

Також відзначимо, на Донбасі завершили роботи з облаштування КПВВ «Мар'їнка».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: