Порошенко обговорив із Вільямсоном санкції проти РФ

Читать на русском
Порошенко обговорив з Гевіном Вільямсоном перспективи посилення санкційного режиму проти Росії через агресію проти України та хімічну атаку у Солсбері.

Президент Петро Порошенко обговорив з державним секретарем з питань оборони Великої Британії Гевіном Вільямсоном перспективи посилення санкційного режиму проти Росії через агресію проти України та хімічну атаку у Солсбері.

Як повідомили у прес-службі глави держави, президент у понеділок прийняв держсекретаря з питань оборони Великої Британії, пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв ввести санкції проти російських олігархівСказано 10 квітня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«Йшлося також про перспективи посилення санкційного режиму проти Російської Федерації через агресію проти України та хімічну атаку у Солсбері», - поінформували у прес-службі.

Президент привітав рішення держсекретаря з питань оборони Великої Британії відвідати лінію зіткнення на Донбасі.

Окрему увагу сторони приділили посиленню співпраці між Україною та Британією у рамках НАТО та ООН, а також двосторонній співпраці в сфері протидії кіберзагрозам.

Порошенко також високо оцінив внесок Британії у зміцнення оборонних спроможностей та тренування Збройних Сил України і висловив сподівання на продовження співробітництва на цьому напрямку.

Раніше міністр оборони Великої Британії Гевін Вільямсон назвав черговою дезінформацією висновки РФ щодо катастрофи МН17.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони Росії заявили про фальсифікацію фото і відеодокументів, які свідчили про те, що рейс MH17 збив зенітно-ракетний комплекс «Бук», привезений з РФ.

Росія також показала запис нібито телефонної розмови українських військових як доказ щодо збиття літака Боїнг МН17 у 2014 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: