Зведення штабу ООС 17 вересня: 30 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82-мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За минулу добу 16 вересня бойовики обстрілювали поліції української армії 30 разів.

Карта ООС: ситуація на сході України на 16 вересняСитуація на сході країни станом на 16 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомили в штабі Операції об'єднаних сил, противник двічі застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, пише «Слово і Діло».

Бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82-мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Позиції українських військових обстрілювали в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Новозванівка, Світлодарськ, Новолуганське, Опитне, Невельське, Красногорівка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Новогригорівка, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединський і Широкино.

По силам ООС у районі Новогригорівки противник відкривав вогонь із озброєння бойової машини піхоти. Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, Волкер закликає продовжити закон про статус Донбасу.

Також відзначимо, що один з пунктів пропуску на Донбасі перенесли на територію України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: