Столичне метро витратить 1,2 мільйона гривень, щоб правильно рахувати гроші

Читать на русском
SB-7 здатна сортувати банкноти, одночасно перевіряючи їх достовірність. Вона оснащена накопичувальним бункером на 200 банкнот, завантажувальним бункером на 500 банкнот

«Київський метрополітен» витратить 1,2 мільйона гривень на закупівлю грошово-лічильних машин.

Про це повідомляють «Наші гроші», з посиланням на те, що угоду про покупку було укладено за результатами тендеру в системі «Прозорро», пише Слово і Діло

Зазначено, що виконавцем замовлення виступило ТОВ «Гамма-Дніпро».

Уже в цьому році метрополітен отримає 30 грошово-лічильних машин SB-7 виробництва «Hyundai MIB International Co. Ltd»(Південна Корея) за ціною 39 900 грн. При цьому ціна за результатами тендеру виявилася на 4% нижче, ніж в інтернет-магазинах.

Відомо, що SB-7 здатна сортувати банкноти, одночасно перевіряючи їх достовірність. Вона оснащена накопичувальним бункером на 200 банкнот, завантажувальним бункером на 500 банкнот, а також бункером для банкнот, які не пройшли перевірку. Машина здатна рахувати гроші зі швидкістю 1000/1200/1500 в хвилину.

Від п'яти копійок до восьми гривень: як змінювалася вартість проїзду в київському транспортіУ Києві вдвічі дорожчає проїзд у наземному транспорті. Такий стрибок цін був хіба що в лихі дев'яності, коли радянські рублі змінили на купоно-карбованці, а потім і на гривню.

Також повідомляється, що «Київський метрополітен» планував витратити на грошово-рахункові машини на 70 000 більше.

Раніше «Слово і Діло» порахувало, як змінилася вартість проїзду в Києві за останні роки.

Також ЗМІ з'ясували, куди надходить виручка київського метрополітену.

Нагадаємо, «Київський метрополітен» оголосив новий тендер на будівництво лінії метрополітену від станції «Сирець» до житлового масиву Виноградар.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: