Названий найпопулярніший авіамаршрут у світі

Читать на русском
Внутрішній авіамаршрут в Південній Кореї з Сеула в Чежду (місто на острові Чеджудо в Корейській протоці. - ред.) мтав найпопулярнішим напрямком в світі.

Внутрішній авіамаршрут в Південній Кореї з Сеула в Чежду (місто на острові Чеджудо в Корейській протоці. - ред.) мтав найпопулярнішим напрямком в світі.

Як пише «Слово і Діло», згідно з даними онлайн-сервісу Routes, минулого року цей шлях виконали понад 13,4 млн осіб, що майже на 10% більше, ніж в попередній період. Щодня зі столиці республіки відправлялося близько 180 рейсів, це приблизно по одному літаку кожні вісім хвилин.

Дороги та авіасполучення: які теми хвилюють ОмелянаМіністр інфраструктури Омелян більш ніж за два роки роботи дав 137 обіцянок, більшість стосуються доріг.

Другим за завантаженістю виявився маршрут всередині Австралії Мельбурн-Сідней. Його подолали понад 9 млн пасажирів. Замкнула трійку Японія, де авіасполученням Саппоро-Токіо за минулий рік скористалися понад восьми з половиною мільйона осіб.

Найбільш швидкозростаючим виявився маршрут всередині Таїланду з Бангкока аеропорту в місто Чіанг Май. За рік його завантаженість зросла на 36% і склала майже два з половиною мільйони людей.

Дослідження Routes показало, що повітряні перевезення в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні домінують в 100 найбільш завантажених маршрутах за кількістю пасажирів, на які припадає понад 70% загального обсягу.

Раніше Омелян розповів, скільки українців подорожують літаками.

Нагадаємо, 3 вересня в міжнародному аеропорту Бориспіль відбувся запуск першого рейсу ірландського лоукост-перевізника Ryanair за маршрутом Київ-Бориспіль - Берлін-Шенефельд.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: