Суд обирає запобіжний захід Омеляну – трансляція

Читать на русском
У п'ятницю, 14 вересня, Солом'янський районний суд Києва обирає запобіжний захід для міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

У п'ятницю, 14 вересня, Солом'янський районний суд Києва обирає запобіжний захід для міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Про це пише «Слово і Діло».

LIVE | Міністр Володимир Омелян в суді. Обрання запобіжного заходуРадіо Свобода

«14 вересня 2018 року в 10 годині ранку в приміщенні суду за адресою: м Київ, Вознесенський узвіз, 10-Б відбудеться судове засідання з розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу міністру інфраструктури України», - йдеться в повідомленні суду.

Засідання почалося, як і було заплановано, о 10 ранку, в приміщенні суду за адресою: м Київ, Вознесенський узвіз, 10-Б. Головуючий суддя - Ганна Сергієнко.

13 вересня детективи Національного антикорупційного бюро повідомили Омеляну про підозру в незаконному збагаченні й декларуванні недостовірної інформації.

У п’ятницю, 14 вересня, Солом’янський районний суд Києва обиратиме запобіжний захід міністру інфраструктури Володимиру Омеляну, якого НАБУ підозрює в незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура проситиме суд призначити Омеляну заставу в 5 мільйонів гривень.

Омелян стверджує, що підозра НАБУ необгрунтована і він з легкістю доведе у суді походження своїх статків. Міністр поскаржився, що постраждав його імідж і ще доведеться витрачати гроші і час на судову тяганину.

Міністр спорту Ігор Жданов попросив Солом’янський райсуд Києва віддати йому на поруки міністра інфраструктури Володимира Омеляна, якого підозрюють у незаконному збагаченні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: