Геращенко пояснив, чому проти нього порушили кримінальну справу

Читать на русском
Нардеп не переймається у зв'язку з відкриттям цього кримінального провадження. Він стверджує, що чистий перед законом.

Національне антикорупційне бюро було зобов'язане відкрити кримінальне провадження щодо нардепа від Народного фронту, члена колегії МВС України Антона Геращенка за фактом нібито його незаконного збагачення згідно з рішенням суду за зверненням журналіста.

Як пише «Слово і Діло», про це сказав сам Геращенко в коментарі Інтерфакс-Україна в п'ятницю, 14 вересня.

Суд відпустив Омеляна на порукиСтоличний райсуд не підтримав антикорупціонерів і обрав керівнику Мінінфраструктури запобіжний захід у вигляді застави.

«Про це повідомив журналіст на прізвище Бігус. Він проводив розслідування про те, що, на його думку, у мене і в моєї родини недостатньо коштів для оренди квартири. На жаль, Бігус робить розслідування щодо свого товариша (народного депутата від фракції БПП Сергія - ред.) Лещенка... Він звернувся до суду, і суд зобов'язав НАБУ відкрити провадження», - сказав Геращенко.

Нардеп наголосив, що не переймається в зв'язку з відкриттям цього кримінального провадження, оскільки «чистий перед законом».

Раніше повідомлялося, що НАБУ за рішенням суду відкрило кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення нардепа Антона Геращенка (ч.34 ст.368-2 КК України).

Ще в серпні програма Наші гроші з Денисом Бігусом повідомила, що Геращенко орендує квартиру за 3 тисячі доларів. Нібито це гроші його тестя, який до 2016 року не мав доходів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: