В ІКЕА назвали терміни відкриття першого магазину в Україні

Читать на русском
Найбільший у світі рітейлер меблів і товарів для дому шведська компанія IKEA відкриє свій перший магазин в Україні влітку 2019 року.

Найбільший у світі рітейлер меблів і товарів для дому шведська компанія IKEA відкриє свій перший магазин в Україні влітку 2019 року.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив виконавчий директор компанії IKEA Південно-Східна Європа Стефан Вановербеке в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Іванна Климпуш-ЦинцадзеНародний депутат України
Климпуш-Цинцадзе запевнила, що IKEA у 2018 році вийде на ринок УкраїниСказано 22 травня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Традиційний метод виходу IKEA займає набагато більше часу. Наприклад, у Сербії минуло 10 років від рішення до відкриття. А новий формат дозволить нам відкрити магазин влітку 2019 року, що означає, що ми увійдемо в Україну за рекордні для IKEA два роки», – сказав він.

IKEA заснована в 1943 році в Швеції Інгваром Кампрадом, перший власний магазин компанії відкрився в 1958 році. На кінець серпня 2018 року рітейлер керував 403 магазинами в 49 країнах світу. Продажі IKEA в період із вересня 2016 року до серпня 2017 року склали €38,3 млрд, повідомляє компанія на офіційному сайті. За цей же період магазини мережі відвідали 936 мільйонів осіб. В Україні бренд IKEA зареєстрований із 1994 року й належить нідерландській компанії Inter IKEA Systems. Із 2014 року компанія стала власником бренду з написом кирилицею й нових графічних зображень англійською.

Напередодні стало відомо, що IKEA планує розвивати магазини невеликого формату. Ймовірно, магазин розміститься в ТРЦ Ocean Mall.

Як писало «Слово і Діло», IКЕА оголосила про набір працівників до українського підрозділу.

Нагадаємо, що в грудні 2017 року IКЕА офіційно підтвердила вихід на український ринок, а в червні 2018 року почала шукати українських виробників для співпраці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: