Розенко до осені не встиг представити нову формулу ціни на газ

Читать на русском
Відеообіцянка дня від Слова і Діла – Розенко запевняв, що до осені представить нову формулу ціни на газ.

До осені цього року українці мали побачити нову формулу ціни на газ. Принаймні таку обіцянку давав віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

22 лютого він заявив, що з цього питання тривають переговори з Міжнародним валютним фондом. «Після того ,як буде повністю погоджено і всередині уряду, відповідні міністерства, звичайно, мають представити цю формулу суспільству й розповісти, як, яким чином формуватиметься ціна на газ у майбутньому», – зазначив він.

Розенко обещал представить новую формулу цены на газСлово і Діло

Однак свою обіцянку чиновник не виконав. За літо Кабінет міністрів двічі продовжував дію постанови й зберігав чинну ціну на газ для населення, востаннє – до жовтня. А сам Розенко заявив, що рішення про нову формулу ціни на газ і можливе її підвищення ухвалюватимуть після візиту до Києва представників МВФ. Відзначимо, що місія Фонду пробуде в столиці до 19 вересня. Тож нової формули ціни чекаємо не раніше ніж цього місяця.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралося, скільки Україна імпортувала, здобула й спожила блакитного палива за останні чотири роки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: