«Азов» відхрестився від організатора захоплення елеватора

Читать на русском
У «Азові» вважають відповідну інформацію проявом неповаги до підрозділу, а Олега Ширяєва - зрадником інтересів українського народу.

Полк «Азов» відхрестився від підозрюваного в організації рейдерського захоплення елеватору в Харківській області Олега Ширяєва, назвавши його колишнім командиром спецпідрозділу поліції особливого призначення МВС України «Східний корпус».

Про це повідомляє прес-служба полку, передає «Слово і Діло».

«У повідомленні радник міністра внутрішніх справ (Антон Геращенко, - ред.) називає затриманого колишнім бійцем батальйону «Азов», в зв'язку з чим прес-служба «Азова» офіційно заявляє, що Олег Ширяєв ніколи не мав ніякого відношення до особового складу нашого підрозділу, і вимагає негайного спростування у Антона Геращенка і всіх, хто поширив навмисно вкинутий українському суспільству фейк», - відзначили в прес-службі.

У «Азові» вважають відповідну інформацію проявом неповаги до підрозділу, а Олега Ширяєва - зрадником інтересів українського народу.

Нагадаємо, як написав нардеп, член колегії МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, в Харківській області після спроби захоплення елеватора правоохоронці затримали екс-бійця батальйону «Азов», колишнього командира роти поліції «Східний корпус» Олега Ширяєва.

Раніше в Дніпрі в лікарні імені Мечникова в п'ятницю, 20 квітня, від важкого поранення, отриманого на Донбасі, помер 20-річний військовий з Вільногірська.

Також відзначимо, звільнений боєць «Азова» розповів про тортури в полоні бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: